Skip to content

Vioolles Den Haag

Over de vioollessen van Tinka Regter

Met muziek kun je je uiten. Vanaf je eerste vioolles en de eerste noten van mij leert is het hebben van plezier en het vertellen van een muzikaal verhaal belangrijk voor mij.

Om dat te kunnen realiseren is een goede (technische) basis nodig. Maar de muzikale en technische ontwikkeling verloopt bij iedereen anders. Aan mij dus de taak om daar tijdens onze vioollessen op in te spelen en met de rijkdom van het enorme viool repertoire een mooie route uit te stippelen.

Over Tinka Regter

Ikzelf kom uit een muzikale familie en van jongs af aan luisterde ik al naar het musiceren van mijn ouders en grootouders. Toen ik 7 jaar oud was begon ik zelf met vioolles. Al snel werd het mij duidelijk dat het samen musiceren voor mij erg belangrijk was. Daarom besloot ik er mijn beroep van te maken.

Na mijn opleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar ik de diploma’s docerend musicus en de aantekening kamermuziek behaalde, stapte ik meteen het professionele muziekleven in. Nog steeds speel ik bij veel Nederlandse orkesten waar onder de Radio Kamerfilharmonie en het Metropole Orkest en het Residentie Orkest. Ook in de kamermuziek ligt mijn passie. Ik vind alle facetten van het muziekmaken belangrijk. Zo ook het lesgeven aan leerlingen en ensembles en het instuderen van partijen bij jeugd- en amateurorkesten.

In 2012 ben ik gestart als docent bij The Residents, een project op Haagse scholen in achterstandswijken. Bij dit project worden de aangeleerde instrumentale vaardigheden vrijwel direct toegepast in orkestvorm.

Kijk voor meer informatie over mijn bezigheden op: www.residentieorkest.nlwww.mco.nl.

Bijzonderheden

Ik geef privé-vioolles en ensemble lessen aan jong en oud op alle niveau’s.
 Graag wil ik altijd even een kennismakingsafspraak maken. Ook kijk ik dan even hoe groot de viool moet worden. Ik houd schoolvakanties aan, wat neerkomt op 40 lessen in het jaar.

Wil je je inschrijven of heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tinka Regter

Aanmelden vioolles

Tinka Regter
T: 06 40 00 79 86
E: tinka@dehaagsemuziekcentrale.nl

Prijslijst vioolles

Kinderen (tot 21 jaar) 
€ 37 per uur
€ 27,75 per drie kwartier
€ 18,50 per half uur

Volwassenen (vanaf 21 jaar)
€ 44 per uur

Strippenkaart
10 lessen = € 400
20 lessen = € 800
Deze strippenkaart is het hele jaar geldig en kan elk moment ingaan.

Ensemblelessen
€ 50 per uur

Back To Top