Skip to content

Saxofoonles Den Haag

Over de saxofoonles van Daan van Koppen

Iedereen kan saxofoon leren spelen!

Kan je net aan een saxofoon vasthouden of heb je altijd al saxofoon willen spelen en ga je op latere leeftijd nog een poging wagen? Ik geef les aan jong en oud. Ik vind het belangrijk om een goede technische basis te leggen, dat is nodig om echt muziek te kunnen maken en dan komt het plezier vanzelf.

De saxofoon is een instrument die in alle stijlen thuis is. Pop, jazz, klassiek, noem maar op. Ik help je graag in het onderzoeken van de stijlen en te ontdekken wat het meeste bij je past. De meeste leerlingen beginnen op een altsaxofoon, maar ook voor sopraan, tenor en bariton kan je mij me terecht.

Over Daan van Koppen

Vrijwel gelijk toen ik saxofoon ging studeren aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag wist ik dat ik graag les wilde geven. In 2015 ben ik voor mij Master afgestudeerd en inmiddels heb ik een grote lespraktijk opgebouwd waarin ik leerlingen individueel coach en ook grotere groepen begeleidt.

Naast docerend ben ik ook uitvoerend actief als muzikant. Ik speel in meerdere samenstellingen. Ik ben medeoprichter van het Haagse ensemble Kluster5. Met dit ensemble nodigen we componisten van onze generatie uit nieuwe composities schrijven. Daarnaast ben ik lid van Neo-Fanfare 9×13 waarmee we met nieuwe muziek theatervoorstellingen maken. Met het kwintet De Novelties speel ik swingende virtuoze muziek uit de jaren ’20.

Ik heb een baan als baritonsaxofonist bij het Orkest Koninklijke Marechaussee. En verder remplaceer ik bij verschillende gezelschappen zoals bij het Residentie Orkest, Klang en Asko|Schönberg. Met laatstgenoemde heb ik meerdere theaterproducties gedaan i.s.m. Noord Nederlands Toneel en Club Guy & Roni.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Daan van Koppen
Daan van Koppen

Aanmelden saxofoonles

Daan van Koppen
T: 06 44 17 54 53
E: daan@dehaagsemuziekcentrale.nl

Prijslijst saxofoonles

Privélessen

Per les van 30 minuten: € 22
Per les van 45 minuten: € 33
Per les van 60 minuten: € 44

Strippenkaart (tot 21 jaar)

€ 21,50 per les van 30 minuten
€ 32,25 per les van 45 minuten
• 10 lessen per kaart
• lessen op afspraak

Leerlingen vanaf 21 jaar betalen het wettelijke btw-tarief van 21 procent.

Back To Top