Skip to content

Klarinetles Den Haag

Over de klarinetles van Roefke van der Louw

Al meer dan tien jaar geef ik met veel plezier klarinetles, zowel privé als bij verenigingen. Deze lessen zijn voornamelijk individueel maar van tijd tot tijd worden er ook trio’s en/of kwartetten gevormd. Kinderen die nog geen noten kunnen lezen of ouderen die aan hun tweede muziekcarrière beginnen: alles is mogelijk.

Samen kijken we naar wat jou aanspreekt en motiveert zodat we het maximale uit de lessen kunnen halen. Denk hierbij aan verschillende muziekstijlen en de voorkeur om samen te spelen met bijvoorbeeld andere instrumenten.

Over Roefke van der Louw

Als ik mijn ouders mag geloven stond ik als 2-jarige al te dansen op de cantates van Bach en viel ik niet in slaap voordat mijn vader piccolo trompet had gestudeerd. Muziek is mij zodanig met de paplepel ingegoten dat ik al vrij jong wist dat ik naar het conservatorium wilde. Welk instrument was alleen nog even de vraag. Na een tijdje piano en saxofoon te hebben gespeeld ben ik overgestapt naar klarinet. Op vakantie in Oostenrijk hoorde ik het klarinetconcert van Mozart. Dat betoverde mij zo dat dit het moest worden!

Na het behalen van mijn Bachelor diploma, met aantekening educatie, aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag in 2012, behaalde ik vier jaar later mijn Master diploma aan het Conservatorium van Maastricht. De jaren daarna heb ik geremplaceerd bij onder andere de Marinierskapel der Koninklijke Marine, Nederlands Blazers Ensemble, Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso en het Orkest Koninklijke Luchtmacht. In 2018 ben ik na een succesvolle auditie toegelaten tot dit laatst genoemde orkest.

Bijzonderheden

Lessen op es-klarinet zijn ook mogelijk. De lestijden zijn flexibel en vinden plaats bij mij thuis aan het Regentesseplein; goed bereikbaar met bus en tram.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Profielfoto Roefke van der Louw
Roefke van der Louw

Aanmelden klarinetles

Roefke van der Louw
T: 06 41 69 25 67
E: roefke@dehaagsemuziekcentrale.nl

Prijslijst klarinetles

Leerlingen tot 21 jaar

Per les van 60 minuten: € 40
Per les van 45 minuten: € 30
Per les van 30 minuten: € 20

Leerlingen vanaf 21 jaar betalen het wettelijke btw-tarief van 21 procent.

Back To Top