Skip to content

Gitaarles Den Haag

Over de gitaarles van Alexander van den Kleyenberg

Denk jij er over om gitaarles te volgen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Mijn passie ligt vooral bij het werken met kinderen. Daarom richt ik me als docent hoofdzakelijk op leerlingen tot ongeveer 10 jaar. En natuurlijk staat daarbij plezier voorop!

Ik richt mijn gitaarles daarom in vanuit de ”popvisie”, oftewel: spelenderwijs leren! Allereerst stellen we aan de hand van jouw wensen en voorkeuren een gevarieerd lesplan samen. Daarbij stellen we duidelijke doel waar we samen aan werken. Op die manier groei je als gitarist.

Tijdens je gitaarles spelen we liedjes die jij zelf uitkiest. Per nummer behandelen we vervolgens zowel techniek als theorie. Op die manier ontwikkel je geleidelijk je muzikale vaardigheden, en dat dus zonder dat je te maken krijgt met saaie lesmethodes.

Als je wat verder bent en wat meer ervaring hebt zullen we ook aandacht gaan besteden aan sound en speciale effecten. De beste gitaristen hebben een eigen geluid waar je ze aan kunt herkennen. Het is bovendien een van mijn specialiteiten, en het zal jouw spel zeker een persoonlijke touch geven!

Over Alexander van den Kleyenberg

Ik ben gitarist, gitaardocent en bandcoach. In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Popafdeling van het Amsterdams Conservatorium, met als hoofdvak gitaar. Door mijn brede interesse ben ik thuis in vele genres, maar mijn specialiteiten liggen vooral in pop, indie en rock. Als gitarist speel ik bij The Great Communicators en AVI ON FIRE.

Bijzonderheden

Voor de Haagse MuziekCentrale bezoek ik regelmatig scholen, waar ik vertel over mijn werk en leven als muzikant. Samen met mijn collega Tineke van Geuns organiseer ik daarnaast workshops op basisscholen. Leerlingen kunnen tijdens deze workshops kennismaken met verschillende instrumenten, en komen zodoende al op jonge leeftijd in aanraking met muziek.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Alexander van den Kleyenberg

Aanmelden gitaarles

Voor aanmelden of vragen:
Alexander van den Kleyenberg
T: 06 – 10 01 11 20
E: alexander@dehaagsemuziekcentrale.nl

Prijslijst gitaarles

Privélessen (tot 10 jr)
under construction

NB: Leerlingen onder 21 jaar hoeven geen BTW te betalen

Back To Top