Skip to content

Dwarsfluitles in Den Haag

Over de dwarsfluitles van Mirjam Teepe

In mijn dwarsfluitles staan enthousiasme en plezier in muziek maken voorop!

Ik leer je graag hoe je via de dwarsfluit je expressie kunt uiten. Hiervoor is een goede beheersing van je instrument heel belangrijk. Daarom zal ik veel tijd besteden aan het maken van een mooie toon en goede vinger- en ademtechniek. 
Daarbij mag plezier natuurlijk niet ontbreken! Ik leer je dit alles aan de hand van leuke muziek naar jouw smaak, van klassiek tot populair.

Over Mirjam Teepe

Ik geef al meer dan 20 jaar dwarsfluitles aan jong en oud. 
Mijn opleiding ben ik begonnen aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam bij Koos Verheul. Daar heb ik zowel mijn diploma ‘uitvoerend musicus’ als ‘docerend musicus’ behaald.

Daarna kreeg ik de mogelijkheid om mijn studie voort te zetten aan de Royal Academy of Music in Londen bij de wereldberoemde fluitist William Bennett, die behalve zijn spel wordt geroemd om zijn pedagogische kwaliteiten. Bij hem heb ik veel inspiratie opgedaan om het fluitspelen op een positieve en inspirerende manier aan mijn leerlingen over te brengen.

Op dit moment ben ik nog steeds zeer actief met fluitspelen. Ik ben regelmatig te gast als remplaçant in de Nederlandse orkesten, waaronder het Residentie Orkest, het Rotterdams Philharmonisch Orkest, het Nederlands Philharmonisch Orkest, het Gelders Orkest en het Radio Filharmonisch Orkest. Hedendaagse muziek speel ik regelmatig bij het ASKO|Schönberg ensemble.

Bijzonderheden

Ik biedt dwarsfluitles aan in de vorm van privélessen, groepsles en coaching. Daarnaast zal ik je helpen bij het uitzoeken of huren van een instrument.

Samenspelen vind ik heel belangrijk. Dit is uiteraard een onderdeel van de les, maar daarnaast breng ik kinderen en jongeren ook in contact met de Vereniging Hofstads JeugdOrkest, waar ze doorgaans een super leuke tijd hebben.

Volwassenen stimuleer ik elkaar op te zoeken. Daarom organiseer ik met enige regelmaat masterclasses en samenspeelworkshops. Inmiddels is er een fluitkwartet ontstaan, een trio en meerdere duo’s met daarmee gepaard gaande warme vriendschappen. Samen muziek maken verbindt!

Voor zowel volwassenen als kinderen geldt dat ze gebruik kunnen maken van een gratis proefles van 30 minuten om kennis te maken. Dit geldt niet voor de ensemblelessen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
fluitdocent Mirjam Teepe
Mirjam Teepe

Aanmelden dwarsfluitles

Mirjam Teepe
T: 06 51 83 88 02
E: mirjam@dehaagsemuziekcentrale.nl

Prijslijst dwarsfluitles

Kinderen (tot 21 jr)
€ 70,80 per maand (12 maanden)

  • 34 lessen van 30 min. per jaar
  • wekelijks les (uitgezonderd vakanties)

€ 99 per maand (12 maanden)

  • 34 lessen van 45 min. per jaar
  • wekelijks les (uitgezonderd vakanties)

Kinderen tot 21 jaar zijn vrijgesteld van btw.

Strippenkaart voor volwassenen
€ 35 per les van 45 min. (excl. btw)
€ 45 per les van 60 min. (excl. btw)

  • 10 lessen per kaart
  • lessen op afspraak

Ensemblelessen
€ 50 per les van 60 min. (excl. btw)

Back To Top